God’s liefde laten zien aan kwetsbare kinderen bij Noah’s Ark in Uganda

Niewsbrief Maart 2022

Het jaar 2022 is inmiddels begonnen. Gedurende grote delen van 2020 en 2021 zijn we nauwelijks buiten Noah’s Ark geweest, laat staan Uganda. Na twee geannuleerde reizen kunnen we gelukkig melden dat het in de laatste helft van 2021 wel is gelukt, iets dat we pas geloofden toen het vliegtuig opsteeg uit Entebbe.

Lees of download hieronder de volledige nieuwsbrief.

Vorige

Groet aan EGM Delft

2 Reacties

  1. $300-$500 Daily With Crypto – https://bit.ly/37Py4LO

  2. Can I just say what a comfort to find somebody who really knows what theyre talking about on the web. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important. More people have to read this and understand this side of your story. I was surprised that you arent more popular because you surely possess the gift.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén