Neem contact op het met het Thuisfront Team via tft@christianberkman.nl

Marja Looyen

Het werk van Noah’s Ark blijft voor mij bijzonder: het opvangen van wezen en hele arme kinderen. In Oeganda waar het leven van een kind niet veel voorstelt, worden de kinderen bij Noah’s Ark liefdevol opgenomen, krijgen ze medische verzorging en ontvangen ze goed onderwijs. Door het meewerken aan deze organisatie wil Christian Gods liefde aan juist deze kinderen laten zien. Elke keer als ik hierover lees of Christian hierover hoor vertellen, raakt het me weer. Zij doen het werk waarvan Jezus in Mattheus 25 zegt dat als je de hongerigen voedt, de dorstigen drinken geeft, de vreemdeling opvangt, de zieken bezoekt, de gevangenen opzoekt en de armen kleedt, dat je het dan voor Jezus hebt gedaan. “Toen u dit voor een van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor Mij” (vers 40)

Dit is de reden dat ik Christian door middel van het Thuisfrontteam wil steunen. Ik ben 55 jaar, getrouwd met Ruud, wij hebben 4 kinderen en ik geef Engels op een middelbare school in Rotterdam. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren en tennissen.

Marjolein Kok

Mijn naam is Marjolein Kok. Ik ben 25 jaar oud en ruim twee jaar gelukkig getrouwd met Emanuel Kok. Ik ben recent afgestudeerd als maatschappelijk werker en momenteel druk op zoek naar werk. Mijn man en ik zijn samen jeugdleiders in de Evangelie Gemeente Morgenstond.

Ik ben al ruim tien jaar met Christian bevriend. We hebben heel wat jaren bij elkaar in tiener- en jeugdgroepen gezeten. Christian heeft altijd al veel affiniteit met kinderen gehad. Het is dan ook mooi om te zien dat hij zichtbaar geniet van het werk dat hij doet bij Noah’s Ark in Oeganda. Ik wil hem hier graag bij ondersteunen, o.a. door deel te zijn van zijn TFT. Vanuit het TFT help ik Christian met zijn nieuwsbrieven, voornamelijk op taalkundig gebied.

Marcel van Leeuwen

MarcelIk ben Marcel van Leeuwen. Ik hou van techniek (ik werk dan
ook in de automatisering) en vermaak me in mijn vrije tijd ook goed met muziek en gamen. Die hobby’s deel ik
grotendeels met Chris, en dat is dan ook waar de meeste van onze gesprekken over gaan. Zolang als ik Chris ken is hij altijd al druk in de weer om anderen te helpen, op zondagsschool, in de muziek, op werkvakanties in het buitenland, etc. Toen Christian dan ook besloot om naar Oeganda te gaan om te helpen bij Noah’s Ark was dit geen verrassing, en stond (en sta) ik hier volledig achter.

Melissa van Leeuwen

MelissaChristian en ik zijn in de zomer van 2008 op werkvakantie geweest bij Noah’s Ark. Een reis om niet snel te vergeten! Nu woont en werkt hij hier al een aantal jaar en volgens mij zit hij daar helemaal op zijn plek. Daarom vind ik het tof om mijn neef Christian te ondersteunen. Ik ben 27 jaar en getrouwd met Marcel. Ik werk bij een groente veredelingsbedrijf in het laboratorium. Ik hou van koken en vind het leuk om andere delen van de wereld te zien.